Procedura de curatare si igienizare cu aburi la AutoCurate

 1. Se preia masina si se spala la exterior.
 2. Se scot toate obiectelele personale aflate in autovehicul si se depoziteaza intr-un recipient special. Actele masinii se pun separat.
 3. Se scot presurile, se spala si se pun la uscat.
 4. Se golesc si se curata scrumierele.
 5. Se igienizeaza instalatia de ventilatie, cu ajutorul jeturilor de aburi, dupa care se porneste motorul si se da drumu la ventilatie la maxim, astfel ca toate rezidurile sa fie aruncate afara din tubulatura.
 6. Daca este posibil, si avem acordul clientului, se scot scaunele si bancheta. Dupa ce au fost scoase, scaunele si bancheta se curata si igienizeaza cu aburi.
 7. Se aspira portbagajul si apoi se curata si igienizeaza cu jetul de aburi.
 8. Se aspira si se curata cu jet de aburi plafonul, chederele usilor, stalpii masinii, consola de sub luneta, bordul, consola centrala, portierele, mocheta.
 9. Se aplica la nevoie tratamente specifice de curatare si protectie pentru suprafetele din piele / vinil / plastic / cauciuc.
 10. Se uscuca mocheta cu tunuri de caldura.
 11. Se monteaza scaunele si bancheta.
 12. Se spala la exterior masina si se aspira inca o data.
 13. Se sterg geamurile pe interior si exterior.
 14. Se repun toate obiectele depozitate in portbagajul masinii, mai putin actele, care se pun in locul in care au fost lasate.

*) Operatiunile de curatare si igienizare cu aburi pentru un autovehicul dureaza cel putin 6 ore, si se fac numai pe baza de programare.

1667917498793.jpg (11.53 MB)

AutoCurate - Contact

Copyright © AutoCurate 2024