Despre Tecnovap

B-nt6XsXEAAVEAt.jpg (16 KB)ttt.jpg (26 KB)Tecnovap
lider mondial in productia de generatoare de abur

Compania italiană TECNOVAP a luat fiinta in anul 1985.

După mai bine de 30 de ani de activitate, compania ofera astazi, cea mai larga gama de generatoare cu aburi, accesorii si sisteme ecologice, de conceptie si producție proprie, la nivel mondial.

Echipamentele TECNOVAP sunt utilizate in numeroase sectoare de activitate: uz casnic, productia alimentara, industria mecanica, industria farmaceutica, curatarea benzilor transportoare, spitale si cabinete medicale, productia de vin, spalatorii auto, transport in comun, hoteluri, sali de sport, saloane de infrumusetare, restaurante, mall-uri și supermarket-uri, eliminarea de graffiti sau guma de mestecat, etc.

Printre utilizatorii de echipamente TECNOVAP se afla firme de renume mondial ca Nestlé, Barilla, Ferrero, Milka, Kraft, Bauli, sau Tetra Pak.

TECNOVAP exportă tehnologie - 100% made in Italy - în 69 de țări și își desfasoara activitatea de producție în 2 fabrici care acoperă o suprafață de 7.500 mp. Reteaua de distribuție dinamic dezvoltata pana in prezent, arata grija TECNOVAP pentru client pe parcursul tuturor fazelor, din faza de analiza preliminară a ofertelor pana la cea de asistenta dupa vanzare. Acest fapt garanteaza Companiei fidelitatea clienților sai si o notorietate la nivel mondial.

Tehnologie & brevete

Tehnologia TECNOVAP, bazata pe cei 30 de ani de experienta, s-a dezvoltat si imbunatatit dupa nevoile utilizatorilor si ale distribuitorilor sai, care transmit zi de zi catre Companie, date referitor la modul in care se comporta echipamentele pe timpul utilizarii lor in toate sectoarele de activitate.

Boilerele TECNOVAP sunt realizate exclusiv din oțel inoxidabil AISI 304 si sudate cu o tehnica specială de sudare TIG "Tungsten Insert Gas" de catre tehnicieni specializati si, prin urmare construite ca un singur corp, fara garnituri, fiind testate pana la o presiune de 70 bari.

Elementele de incalzire TECNOVAP au cea mai mare eficienta de pe piață (28W/cm²), comparativ cu cele standard (6W/cm²). Elementul de incalzire in sine nu are contact direct cu apa, fiind condensat intr-un aliaj special, fapt ce duce la o conductie maxima de caldura. In plus, elementul de incalzire are proprietati de dilatare cu cresterea temperaturii, si de aceea calcarul format pe acesta este eliminat in mod regulat. Aceasta "auto-curatare" are ca si consecință, o durata mai lunga de viata a rezistentei electrice.

 

Inova Systems Apps SRL, este reprezentant TECNOVAP.

 

Noutati

23/04/2020
  Nou de la AutoCurate - Pachete de igienizare

Venind in intampinarea clientilor nostri, am...detalii »

20/02/2020
  Chiar si pe vreme rea, tapiteriile se usuca imediat

Chiar si pe vreme rea, deoarece curatarea se...detalii »

09/07/2018
  Curatare si restaurare masini afectate de inundatii

Din cauza ploilor abundente din ultima...detalii »

AutoCurate - Contact

Copyright © AutoCurate 2021