Obiective strategice ale Inova Systems Apps SRL

Suntem o echipa cu mare experienta, si prestam servicii de curatare si igienizare cu aburi de cea mai inalta calitate.

Stim ca rezultatele bune vin numai ca urmare a unei munci sustinute, bine gandite si organizate, care este focusata permanent pe dorintele si nevoile clientilor nostri.

Rezultatele bune se pot realiza numai in cadrul unei echipe unite, in care toti membrii au un tel comun, se respecta, se inteleg si se ajuta unul pe celalalt.

Suntem onesti si loiali clientilor nostri, si nu oferim niciodata acestora justificari atunci cand se intampla ceva neprevazut, ci actionam imediat pentru rezolvarea oricarei situaĊ£ii si ne luam masuri pentru ca acestea sa nu se mai repete, astfel incat sa pastram increderea clientilor nostri.

Prin forta colectivului nostru, data de relatiile bune dintre noi, reusim sa multumim pe deplin clientii nostri, prin calitatea excelenta a serviciilor oferite, prin metodele si tehnicile performante folosite.

Folosim mereu cele mai bune si revolutionare tehnologii, echipamente si metode, si suntem in permanenta la curent cu tot ceea ce este nou in domeniul nostru de activitate.

Suntem preocupati in in tot ceea ce facem de latura ecologica a activitatii noastre, atat in folosul mediului inconjurator, cat si in folosul clientilor nostri.

Ne preocupa permanent crearea unui climat placut si prietenos la locul de munca, atat pentru noi, cat si pentru cei ce viziteaza locatiile noastre.

Ne tratam unii pe ceilalti cu prietenie si caldura sufleteasca si procedam la fel atat cu clientii cat si cu furnizorii nostri.

Muncim zilnic, avand ca ghid principal obiectivele strategice, principiile de functionare si procedurile de lucru specifice fiecarei activitati.

De indata ce unul dintre noi constata faptul ca se poate imbunatati unul din procesele din cadrul companiei, acest fapt se discuta intr-un colectiv format din toti cei implicati si se fac de indata schimbarile necesare.

Acest document sta la baza tuturor deciziiilor si actiunilor individuale sau ale companiei noastre.

Noutati

25/03/2024
  Curatare si igienizare covoare din matase de bambus

Covoarele din matase de bambus nu mai au...detalii »

19/08/2023
  AutoCurate, de acum si in afara masinilor

eSteam preia stafeta de la AutoCurate,...detalii »

01/04/2023
  AutoCurate - listata din nou in Catalogul Clubului Rezidential Stejarii

Datorita bunelor rezultate ale muncii...detalii »

AutoCurate - Contact

Copyright © AutoCurate 2024