Parteneriat intre AutoCurate si EduClick

Fapte bune impreuna!

Atunci cand vei veni cu masina pentru detailing la noi, la AutoCurate, poti face o fapta buna pentru copii din medii defavorizate, sau pentru semeni de-ai nostri cu probleme, care doresc sa se reintegreze in societate, cat si pentru mediu.

AutoCurate a semnat un parteneriat cu Ateliere Fara Frontiere, singurul ONG care colecteaza, repara, reconditioneaza și recicleaza echipamente IT uzate, pe cele reconditionate, donandu-le mai apoi copiilor din medii defavorizate.

Daca ai acasa sau la locul de munca un laptop sau un calculator pe care nu le mai folosesti sau un aspirator ori un aparat de fotografiat care nu mai functioneaza sau de care nu mai ai nevoie adu-le la noi!

Astfel, impreuna, putem face trei fapte bune:

  1. Vom fi de ajutor si vom face o bucurie unor copii aflati in nevoie.
  2. Dam de lucru celor de la Ateliere Fara Frontiere unde, la reciclarea echipamentelor colectate lucreaza semeni de-ai nostri aflati la limita saraciei sau care sunt in curs de reabilitare dupa un trecut cu probleme, ONG-ul avand misiunea de a-i reintegra pe acestia atat pe piata muncii, cat si in societate.
  3. Echipamentele uzate care nu pot fi reparate, vor fi reciclate conform normelor, si astfel vom contribui la pastrarea un mediu mai frumos si mai curat.

Asadar, hai sa trecem la fapte bune impreuna!

Scapi din casa sau de la birou de un lucru nefolositor si ajuti niste semeni aflati in nevoie.

Te asteptam cu drag!

Lucian Gheorghiu

Logo EduClick.png (11 KB)

AutoCurate - Contact

Copyright © AutoCurate 2022