Dezinfectia cu raze UV-C

Utilizarea lumini UV-C este o metoda sigura si eficienta de limitare a transmiterii prin aer a bolilor microbiene cum ar fi gripa sau tuberculoza

Radiatiile UV nu sunt daunatoare mediului. 

Radiatia UV-C cu o lungime de unda cuprinsa între 200 și 280 nanometri este extrem de eficienta in uciderea bacteriilor, virusilor sporilor de mucegai, drojdiilor, algelor, protozoarelor si viermilor. 

Lumina UV-C este utilizată in mod obișnuit pentru decontaminarea echipamentului chirurgical, fiind ideala pentru o sterilizare eficientă a aerului, apei și a suprafețelor din spatiile inchise, eliminand nevoia de utilizare a produselor chimice.

Radiatiile penetreaza membrana celulelor, strabat continutul acestora si le distrug ADN-ul, determinand leziuni ireversibile, care impiedica activitatea bacteriilor si capacitatea acestora de a se reproduce. Razele UV afecteaza materialul biologic numai prin intermediul energiei de mare putere livrata celulelor, fara a produce reactii chimice. Efectul lor este dezinfectant iar la doze mari, sterilizant. Orice particula infectanta care contine acizi nucleici (ADN sau ARN) va fi distrusa de actiunea razelor UV-C, practic orice microorganism bacterian, viral sau fungic, este distrus de catre aceste unde ultraviolete.

 

Formular de contact - Dezinfectia cu raze UV-C

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Calculeaza: =

Insert current date

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajelor.

AutoCurate - Contact

Copyright © AutoCurate 2024